Vakantiepark `t Akkertien

Overdekt zwembad

Vakantiepark 't Akkertien heeft een overdekt zwembad.

Camping met overdekt zwembad in Overijssel

Op vakantie op de camping maakt een overdekt zwembad je verblijf helemaal fantastisch. Je kunt elke dag een verfrissende duik nemen. Bij hele warme dagen kan de kap open geschoven worden zodat je kunt genieten van het heerlijke warme zomer weer. Vakantiepark ’t Akkertien is een camping met overdekt zwembad en glijbaan. Voor de kleine kinderen is er een peuterbad met spuitende clown.

In ons verwarmde overdekte zwembad in Overijssel kunt u heerlijk baantjes zwemmen in de ochtend. Het water heeft een aangename temperatuur. Het zwembad is geopend van 29 april tot 15 september.

 

Overdekt zwembad met glijbaan
Glijbaan overdekt zwembad

Vakantiepark `t Akkertien is gelegen aan de rand van Vollenhove (N.W. Overijssel) in het mooie en waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden, waar je heerlijk kunt vissen, fietsen wandelen en varen. De Camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, camperplaatsen, een prachtig chaletpark, een luxe groepsaccommodatie, moderne vissershuisjes en een unieke helikopter om in te overnachten. Er is een overdekt zwembad en recreatieteam.

Op het terrein is gratis wifi.