Vakantiepark `t Akkertien
Vakantiepark 't Akkertien

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op tal van vragen die wij vaak beantwoorden, van honden op de camping tot aankomst- en vertrektijden.

Wanneer mag ik arriveren?

Bij een kampeerplaats is dit vanaf 13.15 uur, heb je een accommodatie gehuurd dan is dit vanaf 15.00 uur. Groepsaccommodatie is vanaf 17.00 uur.

Hoe laat moeten we op de dag van vertrek weer weg?

Bij een kampeerplaats is dit voor 11.45 uur en heb je een accommodatie gehuurd dan is dit voor 10.00 uur. Groepsaccommodatie is op zondag voor 17.00 uur, op maandag en vrijdag voor 10.00 uur.

Mag ik een hond meenemen?

Honden aangelijnd toegestaan. Je hond mag wel mee naar de camping, maar op de camping moet de hond aan de lijn. Je hond mag niet mee in onze eigen verhuur accommodaties en groepsaccommodatie. 

Mag mijn auto op de camping blijven staan?

Ja, één auto mag naast de caravan/tent op de plaats staan.   

Als ik bezoek krijg, moeten ze dan betalen?

Bezoekers kunnen parkeren aan de overzijde van de camping op de grote parkeerplaats.
Bezoek dat een dagje komt en graag gebruik wil maken van het zwembad betaalt hiervoor € 4,00 per persoon. Overnachtend bezoek € 5,10 per persoon per nacht. Dit is inclusief toegang tot het zwembad.

Wat kosten alle recreatie-activiteiten?

Bijna alle activiteiten voor de kinderen zijn gratis, een enkele keer hebben we workshops of bingo`s daar vragen we wel een kleine bijdrage voor.

Hoe kan ik internetten?

Op de camping kun je GRATIS gebruik maken van onze draadloze internetverbinding.

Mag ik barbecueën?

Ja, barbecueën mag op de camping maar zorg er voor dat er geen plekken in het gras schroeien en dat je buren hier geen last van hebben. Vuurkorven en openvuur zijn echter niet toegestaan op de camping

Mag ik een partytent meenemen?

Nee, dit is niet toegestaan.